Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

2009. október 19., hétfő

Megcsúszva

Ma elcsúszott a napom, mert nem volt délelőtt víz. Ugyan ki volt írva, h. nem lesz valamikor, de nem írtam fel, és így a nagy főzés, mosogatógépezés, mosás közben derült ki, h. nincs víz. Nyargalok a dolgaim után, aztán estére tervezek bejegyzést írni a következő zónáról, meg arról, h. ez nálunk mekkora nagy falat.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A mai napodról jutott eszembe, hogy sokszor gondolkozom azon, mi is lenne velünk ha egy csodagép visszaröpítene bennünket az időben legalább bő évszázaddal...hordanánk kútról a vizet, kézzel mosnánk a ruhákat, főznénk ki őket lúgos vízben, stb. stb...Ez lenne a nehéz, talán számunkra már megszokhatatlan oldal, de ennek a kornak lenne sok szép oldala is: emberi értékek sokasága és tisztasága, több odafigyelés egymásra, csend, nyugalom.

Várom a bejegyzést arról a nagy falatról:)
Csilla

Arzénka írta...

Igen, a sok gép könnyít a dolgokon, de akkor meg ott volt a nagycsalád, beosztva a munkát. Tehát nagy valószínűséggel nem kéne magammal vinni a három gyerekemet mosni, mert lenne otthon valaki, aki vigyázna rájuk. Vagy mondjuk a kölkeimről a ruha nem egy nap után menne a mosóba...

Megjegyzés küldése